Antena 3 CNN Actualitate Imagini din satelit cu locul accidentul de la 2 Mai, unde un şofer tânăr a izbit în plin opt oameni, iar doi au murit

Imagini din satelit cu locul accidentul de la 2 Mai, unde un şofer tânăr a izbit în plin opt oameni, iar doi au murit

Imagini din satelit cu locul în care s-a produs accidentul teribil de sâmbătă dimineaţă, la 2 Mai, unde un şofer de 19 ani a spulberat opt oameni, au fost prezentate la Antena 3 CNN.

Imagini din satelit cu locul accidentul de la 2 Mai, unde un şofer tânăr a izbit în plin opt oameni, iar doi au murit
de Georgiana Adam    |    19 Aug 2023   •   10:47

Este vorba despre drumul E86, drumul care leagă 2 Mai de Vama Veche. 

Șoferul a ieșit din stațiunea 2 Mai, se îndrepta spre Vama Veche, însă la un moment dat a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a luat în plin un grup de tineri de opt tineri. 

Aceștia se aflau pe marginea drumului, doi dintre ei au murit, trei au ajuns în stare extrem de gravă la spital, alţi trei au fost răniți, însă au refuzat internarea. 

Maşina era condusă de un șofer drogat, un tânăr în vârstă de 19 ani care a fost depistat în această dimineață şi a ieșit pozitiv la trei substanțe interzise, un adevărat "cocktail" de droguri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

El este şoferul de 19 ani, care a spulberat opt oameni la 2 Mai. Consumase un "cocktail de droguri"

Șoferul de 19 ani, drogat, care a intrat cu mașina într-un grup de tineri, sâmbătă dimineața, omorând doi dintre ei în localitatea 2 Mai, a fost prins şi dus la audieri.

El a fost depistat pozitiv la trei droguri, după ce fugise de la locul accidentului, iar acum este dus la audieri, la Poliţia Mangalia.

El a fost prins în Vama Veche şi nu ştia exact ce a făcut, pentru că era drogat. El conducea maşina în continuare atunci când a fost prins.

Potrivit Poliției Constanța, accidentul s-a produs în jurul orei 05.25, pe DN 39, în apropierea localității Vama Veche.

Citeşte şiOpt oameni, izbiţi în plin de un şofer în Constanţa, la 2 Mai. Două persoane au murit, mai mulţi răniţi sunt la spital, şoferul a fugit

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 19 ani, a condus mașina pe DN 39 și a intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe carosabil.

În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

×
Subiecte în articol: accident 2 Mai Constanța imagini satelit
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close