Antena 3 CNN Actualitate Imagini revoltătoare: Adolescent, bătut și îngenunchiat de trei tineri. „Cine e şeful tău?” - VIDEO

Imagini revoltătoare: Adolescent, bătut și îngenunchiat de trei tineri. „Cine e şeful tău?” - VIDEO

Imagini revoltătoare: Adolescent, bătut și îngenunchiat de trei tineri. „Cine e şeful tău?” - VIDEO
19 Ian 2019   •   11:11

Violența extremă în rândul adolescenților ia amploare în județul Alba. Un nou act revoltător s-a petrecut într-un grup de tineri despre care există informația că ar fi din Cugir. Filmul, pe care se vede cum un băiat este bătut, pus în genunchi şi umilit de alți trei băieţi, care au și filmat tot ce s-a întâmplat, a fost postat pe internet.

Imaginile violente au fost publicate pe Facebook și se pare că atât tânărul lovit cât și agresorii sunt din orașul Cugir și locuiesc în acelaşi cartier.

Pe imagini se poate observa cum tânărul este pus în genunchi de agresori, obligat să îl sărute pe blugi pe unul dintre ei şi apoi lovit cu palma peste ochi.

Ulterior, tânărul este întrebat de unul dintre agresori: „Mai ai figuri în cap? Cine e şmecherul tău?”

Băiatul, aflat încă în genunchi, răspunde: „Tu’, moment în care este plesnit din nou peste faţă de unul dintre agresori: „Toţi, bă! Nu doar eu!”.

După apariția imaginilor în spațiul public, IPJ Alba s-a autosesizat. Atât victima cât și agresorii au fost identificați și chemați la poliție. Tânărul agresat nu a dorit să depună plângere și a preferat să spună că totul a fost o glumă, transmite Alba24.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional. 

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close