Antena 3 CNN Actualitate Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă arată cum a poziționat corpul Alexandrei în butoi

Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă arată cum a poziționat corpul Alexandrei în butoi

Imagini de la reconstituirea crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă arată cum a poziționat corpul Alexandrei în butoi
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
16 Sep 2019   •   15:40

UPDATE Reconstituirea răpirii și uciderii Alexandrei Măceșanu continuă. Anchetatorii au refăcut pașii versiunii lui Gheorghe Dincă. Aceștia au adus un butoi cu o înălțime de aproximativ 1,60 m, similar cu ce în care Dincă i-ar fi incinerat corpul Alexandrei.

De altfel, anchetatorii ar fi plasat un manechin adus de polițiștii criminaliști, explicând poziția în care ar fi așezat-o pe Alexandra.

-------

Reconstituirea în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu continuă luni, la Caracal. De aproximativ trei ore, anchetatorii şi inculpatul Gheorghe Dincă se află în casa în care ar fi sechestrat-o şi apoi aucis-o pe Alexandra.

Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor în cadrul reconstituirii anchetatorilor cum a coborât-o din mașină pe Alexandra, cum a urcat-o pe bancheta din spate și apoi cum a ucis-o, ulterior acesta ar fi incinerat-o într-un butoi.

La această reconstituire participă o polițistă de la Poliția Capitalei care joacă rolul Alexandrei, cu o greutate aproximativă ca a Alexandrei. Acesta a legat-o la mâini și a reconstituit în fața anchetatorilor cum s-ar fi petrecut evenimentele.

Adina Anghelescu, jurnalistă Antena 3, a precizat că la reconstituire se urmărește cum Gheorghe Dincă ar fi poziționat cadavrul, și nu experimentul tehnic de ardere.

De altfel, părinții Alexandrei Măceșanu solicită un experiment judiciar pentru a vedea dacă varianta expusă de Gheorghe Dincă este posibilă sau nu.

Citește Și Familia Luizei Melencu, la locuința lui Gheorghe Dincă. Bunicul fetei, împins de jandarmani

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close