Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu atacul în stil mafiot din Afumați: Doi tineri au fost răpiți și snopiți în bătaie ore în șir

Primele imagini cu atacul în stil mafiot din Afumați: Doi tineri au fost răpiți și snopiți în bătaie ore în șir

Antena 3 CNN a intrat în posesia imaginilor cu bătaia de la Afumați unde doi tineri au fost bătuți și sechestrați de trei atacatori. Din primele informații totul ar fi o răzbunare pentru un conflict mai vechi.

de Georgiana Murgilă    |    Ioana Mircea    |    25 Apr 2024   •   15:25

În imaginile obținute de Antena 3 CNN se vede cum doi tineri sunt scoși din mașini și duși într-o casă din Afumați, județul Ilfov. Acolo au fost bătuți timp de câteva ore potrivit unor informații obținute pe surse.

Mătușa tinerilor bătuți a fost cea care a sunat la 112, a alertat Poliția iar agenții au fost cei care i-au scăpat din mâinile agresorilor pe cei doi tineri. Totul a pornit de la un conflict mai vechi după ce un tânăr de 17 ani s-a certat cu sora unuia dintre agresori.

Când a aflat aceste lucruri, agresorul s-a dus să îi caute pe cei doi tineri, respectiv pe băiatul de 17 ani și un prieten al său. Cei doi se ascunseseră în câmp de frică însă au fost găsiți și acolo. Au fost luați și băgați cu forța în mașini și duși în acea casă unde au fost agresați.

După ce au ajuns la spital medicii au constatat că cei doi băieți pe tot corpul vătămări. Practic fuseseră loviți cu pumnii și picioarele peste tot. Agenții caută și alți participanți la aceste infracțiuni.

×
Subiecte în articol: afumați bătaie
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close