Antena 3 CNN Actualitate Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19! În ce stare este fostul mare tenismen și de unde a luat temutul virus

Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19! În ce stare este fostul mare tenismen și de unde a luat temutul virus

Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19, chiar în vacanța pe care și-o petrecea alături de soția sa la Istanbul. Se pare că fostul mare tenismen a făcut o formă ușoară a bolii.

Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19! În ce stare este fostul mare tenismen și de unde a luat temutul virus
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    24 Noi 2021   •   20:13

Ilie Năstase se simt bine și nu reclamă reacții agresive ale bolii, potrivit ProSport. Ilie Năstase a ales să se relaxeze câteva zile alături de soția sa într-o vacanță pe malul Bosforului, una dintre locațiile preferate ale cuplului.

Cu toate acestea, la întoarcere, Ilie Năstase nu s-a simțit prea bine, așa că a decis să se testeze COVID-19. Din nefericire, testul a ieșit pozitiv. Ilie Năstase este, însă, optimist că va trece cu bine și peste această încercare.

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat pentru Prosport o sursă apropiată cuplului Năstase.

În urmă cu ceva timp, Ilie Năstase a ajuns la spital după ce a avut unele probleme medicale pe fondul supărării provocate de faptul că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al fundației sale.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close