Antena 3 CNN Actualitate Ilie Năstase, după ce Halep a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă: "Poate i-a dat doctorul ceva ce nu avea voie"

Ilie Năstase, după ce Halep a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă: "Poate i-a dat doctorul ceva ce nu avea voie"

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat că este posibil ca medicul Simonei Halep să îi fi administrat sportivei un medicament interzis care să o ajute în perioada în care a fost accidentată, dar a subliniat că singura care poate da informaţii este ea.

Ilie Năstase, după ce Halep a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă: "Poate i-a dat doctorul ceva ce nu avea voie"
de Georgiana Adam    |    22 Oct 2022   •   14:11

"Ea ştie mai bine, ea a dat o declaraţie şi trebuie respectată. Eu ce să spun, nu am de unde să ştiu ce s-a întâmplat. Este şocant, ea spune că e şocant pentru ea... şi o să explice mai târziu ce s-a întâmplat, pentru că nici ea nu ştie. 

Eu nu am ce părere să am pentru că nu ajung eu pe la staff-ul ei... cineva care stă lângă ea trebuie să ştie. Însă ea e singura care poate să îşi dea cu părerea şi să facă declaraţii pe subiectul ăsta. Noi urmărim ce spune ea. 

Trebuie să vedem ce s-a întâmplat, poate i-a dat doctorul ceva ce nu avea voie să-i dea, că ea a fost accidentată tot timpul şi la glezne, şi în alte locuri. Şi asta e posibil. Dar nu vreau să comentez, că nu ştiu", a spus Ilie Năstase, potrivit agerpres.ro.

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunţat pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat.

''Astăzi începe cel mai dificil meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, lucru care a venit ca cel mai mare şoc al vieţii mele'', a scris Halep, fost lider mondial, în reţeaua de socializare amintită.
 

×
Subiecte în articol: Simona Halep dopaj Ilie Nastase
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close