Antena 3 CNN Actualitate Ilie Năstase a fost dat afară cu forța din incinta arenei de tenis în timpul meciului dintre Cârstea și Konta. Imagini de la fața locului

Ilie Năstase a fost dat afară cu forța din incinta arenei de tenis în timpul meciului dintre Cârstea și Konta. Imagini de la fața locului

Ilie Năstase a fost dat afară cu forța din incinta arenei de tenis în timpul meciului dintre Cârstea și Konta. Imagini de la fața locului
22 Apr 2017   •   15:25

Ilie Năstase, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost trimis în tribune de arbitru, apoi evacuat de supervizorul partidei dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta, al doilea din întâlnirea România - Marea Britanie, din play-off-ul de menținere/ promovare în Grupa Mondială 2 a Fed Cup.

Totul s-a întâmplat, se pare, din cauza unor injurii aduse arbitrului de scaun. De asemenea, ar fi folosit un limbaj jignitor la adresa jucătoarelor Marii Britanii, potrivit digisport.ro.

Meciul a fost întrerupt la scorul de 3-1 în setul al doilea pentru Sorana Cîrstea, după ce Konta a ieșit de pe teren în lacrimi. Se pare că aceasta a fost jignită de oamenii prezenți în tribune, fapt pentru care Simona Halep a intervenit și a făcut apel la public.

Ilie Năstase a fost suspendat pentru întreaga primă zi a meciului dintre România și Marea Britanie și măsura ar putea fi luată și pentru duminică. ITF va lua o decizie în orele următoare.

Citește și: Ilie Năstase, reacție ironică după acuzațiile de discriminare: ''Mă aștept la vreo 10 ani de pușcărie''

Ilie Năstase, a fost acuzat sâmbătă dimineață de un reprezentant ITF de mesaje cu tentă rasistă după ce fostul tenismen a fost auzit făcând o glumă nepotrivită despre viitorul copil al Serenei Williams.

În timp ce Simona Halep răspundea unei întrebări pe această temă, în timpul tragerii la sorți de la Constanța, Năstase, în vârstă de 70 de ani, s-a întors spre unul dintre colegii săi și a spus în limba română: "Să vedem ce culoare va avea: cea a ciocolatei sau cea a laptelui."

Un purtător de cuvânt al Federației Internaționale de Tenis a declarat pentru BBC că e la curent cu aceste comentarii și că o investigație a fost demarată.

 

×
Subiecte în articol: Fed Cup Ilie Nastase
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close