Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă se plânge de mâncarea „prea acră” din arest și că nu e respectat de ceilalți deținuți. Cu ce îi amenință pe anchetatori

Gheorghe Dincă se plânge de mâncarea „prea acră” din arest și că nu e respectat de ceilalți deținuți. Cu ce îi amenință pe anchetatori

Gheorghe Dincă se plânge de mâncarea „prea acră” din arest și că nu e respectat de ceilalți deținuți. Cu ce îi amenință pe anchetatori
25 Oct 2019   •   15:17

Gheorghe Dincă se plânge că mâncarea pe care o primește în arest este prea acră și că ceilalți deținuți nu-l respectă și nici nu-i sunt schimbate așternuturile mai des. Suspectul în crimele de la Caracal a umplut poşta Arestului Central cu reclamaţii, arată digi24.ro.

Într-una dintre ele cere să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenţie, întrucât consideră că mâncarea ce i se serveşte în celulă e prea acră.  Este deranjat chiar şi de faptul că nu-i sunt schimbate cearşafurile mai des.  

Dincă ameninţă chiar că nu mai colaborează deloc cu anchetatorii dacă ceilalţi reţinuţi îi mai vorbesc urât și gardienii nu îi sar în apărare.

Dumitru Coarnă: „În arest are lenjeria mult mai curată decât ce avea acasă”

Cu toate acestea, Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din MAI, a declarat că în arest Dincă beneficiază de cearşafuri mai curate decât la el acasă.  

„Condiţiile sunt aceleaşi pentru toată lumea. Încearcă şi el marea cu degetul. În arest are lenjeria mult mai curată decât ce avea acasă, din ce am văzut eu. Nu prea este agreat de deţinuţi acest comportament infracţional. Sunt marginalizaţi chiar şi în închisoare“, a declarat Coarnă. 

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close