Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă nu primește aprobare să vorbească cu un preot. Motivul este incredibil!

Gheorghe Dincă nu primește aprobare să vorbească cu un preot. Motivul este incredibil!

Gheorghe Dincă nu primește aprobare să vorbească cu un preot. Motivul este incredibil!
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
21 Oct 2019   •   18:39

Criminalul din Caracal ar fi vrut să se spovedească, însă procurorii nu sunt de acord să lase o față bisericească să stea de vorbă cu Dincă.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, crede că anchetatorilor le este teamă că Gheorghe Dincă și-ar deschide sufletul în fața unui preot și ar ajunge să recunoască tot ce a făcut, urmând să incrimineze mult mai multe persoane.

"Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: 'Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, niciun popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat! (...)

O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!", a declarat Tonel Pop la România TV.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close