Antena 3 CNN Actualitate "Cu toții avem nevoie de un erou" | Gestul impresionant făcut de poliţişti pentru un copil de ziua lui

"Cu toții avem nevoie de un erou" | Gestul impresionant făcut de poliţişti pentru un copil de ziua lui

Perioada Sărbătorilor de iarnă este un bun prilej de a aduce bucurie şi zâmbete celor din jur. Este şi cazul lui Răzvan care de ziua lui a primit o surpriză de la eroii lui poliţiştii.

"Cu toții avem nevoie de un erou" | Gestul impresionant făcut de poliţişti pentru un copil de ziua lui
Sursa foto: Facebook Poliţia Română
de Claudia Popovici    |    08 Dec 2023   •   21:11

Gestul poliţiştilor a fost lăudat pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, un gest impresionant care ne reamintește faptul fiecare dintre noi avem nevoie de un erou.

"Au crescut cu povești frumoase, ca toți ceilalți prichindei de vârsta lor! Mulțumită mamei, în rolul povestitorului, Răzvan și Andrei au avut parte de surpriza supremă din acest an...o vizită în lumea eroilor preferați, #polițiștii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Așa sclipire pe chipurile lor atunci când au intrat în sediul poliției din Pitești, mai rar...de fapt, asta se vede pe chipul oricărui copil în momentul în care își întâlnește favoritul.

Deloc timizi și înarmați cu întrebări care mai de care mai interesante, au „colindat” pe la toți colegii din sediul poliției. Ultima oprire...împodobirea bradului!Știam de vizita lor și am ales să îi așteptăm, moment oportun și pentru tortul  de ziua celui mai mic dintre ei, Răzvan.

Așa că... La mulți ani, Răzvan! La mulți ani, Andrei! Știm că urmează și ziua ta în curând! Cu toții avem nevoie de un erou! Asta ne ajută să avem un scop sau o direcție", a scris Poliţia Română pe Facebook. 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close