Antena 3 CNN Actualitate Furtuna a făcut dezastru în Capitală. Copaci rupți în zona Kiseleff, străzi inundate în Colentina, avion lovit pe aeroport

Furtuna a făcut dezastru în Capitală. Copaci rupți în zona Kiseleff, străzi inundate în Colentina, avion lovit pe aeroport

Furtuna a făcut dezastru în Capitală. Copaci rupți în zona Kiseleff, străzi inundate în Colentina, avion lovit pe aeroport
25 Aug 2019   •   22:09

UPDATE Un Boeing 737-300 TAROM de pe Aeroportul Otopeni a fost lovit de o scară AeroKraft, ca urmare a furtunii din Capitală.  Vântul puternic a desprins bucăți din terminalul Plecări. Se pare că și gardul perimetral de la DN1 a fost avariat. 

UPDATE In intervalul 18:30-19:30, ca urmare a codului portocaliu, ISUBIF a intervenit pentru degajarea a 25 de copaci căzuți pe carosabil dar și pe șase auto și la o interventie pentru extragerea apei dintr-un subsol.

Furtuna din Capitală a făcut primele pagube. Mai mulți copaci au fost rupți pe Șoseaua Kiseleff, în zona Muzeului Satului. 

Meteorologii au anunțat cod portocaliu de furtuni în București. Avertizarea e valabilă de duminică seara, de la ora 18.30, până la ora 19.30. 

Apa a ajuns pe 50-60 de centimetri pe șoseaua Colentina, la intersecția cu strada Doamna Ghica. Mașinile reușesc să înainteze cu mare greutate. 

De asemenea, intrarea în Spitalul Colentina este blocată din cauza apei. 

Și circulația tramvaielor a fost pusă în dificultate de furtună. Pe linia lui 41 a căzut un alt copac. 

 

×
Subiecte în articol: furtuna dezastru Capitală copaci
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close