Antena 3 CNN Actualitate Fratele lui Tzancă Uraganu, reținut după ce s-a dat drept duhovnic! Împreună cu alți doi preoți falși, promitea "tămăduire" online, contra cost

Fratele lui Tzancă Uraganu, reținut după ce s-a dat drept duhovnic! Împreună cu alți doi preoți falși, promitea "tămăduire" online, contra cost

Trei preoţi falşi au fost săltaţi astăzi şi duşi la audieri. Unul dintre cei cu sutana falsă este fratele lui Tzancă Uraganu. Acesta a fost reținut în urmă cu puțin timp.

Fratele lui Tzancă Uraganu, reținut după ce s-a dat drept duhovnic! Împreună cu alți doi preoți falși, promitea "tămăduire" online, contra cost
Sursa foto: Profimedia Images
de Gabriela Mladin    |    06 Dec 2022   •   18:37

Față de tânărul de 22 de ani, din municipiul Ploiești, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cursul zilei de mâine, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Falşii preoţi acţionau pe reţelele de socializare și le spuneau oamenilor că le pot rezolva orice problemă contra cost.

În schimb, păgubiţii trebuiau să ofere o sumă de bani, diferită de la caz la caz, în funcţie de aşa-zisele servicii de care aveau nevoie. Pagina lor ajunsese să aibă peste 600 de urmaritori, iar escrocheria urma de cele mai multe ori acelaşi plan.

Iniţial, era cerută o sumă mică de bani. Pe parcursul "tămăduirii", preţul creştea, iar oamenii disperaţi să îşi rezolve probleme, plăteau în continuare.

Autorităţile au intrat pe fir, iar în această dimineaţă au fost făcute descinderi la trei case din judeţul Prahova. Printre persoanele bănuite de înşelăciune este şi fratele manelistului Tzanca Uraganu. Cei trei suspecţi au fost aduşi la audieri în urma percheziţiilor.

Prejudiciul estimat în urma actelor de înşelăciune se ridică la 80.000 de lei, sumă de bani pe care cei trei au reuşit să o strângă în doar câteva luni.

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close