Antena 3 CNN Actualitate Florentin Pandele, declarații surprinzătoare: „Viorica Dăncilă are bugetul pe mână. Liviu Dragnea era obsedat de faptul că Gabriela Firea va candida”

Florentin Pandele, declarații surprinzătoare: „Viorica Dăncilă are bugetul pe mână. Liviu Dragnea era obsedat de faptul că Gabriela Firea va candida”

Florentin Pandele, declarații surprinzătoare: „Viorica Dăncilă are bugetul pe mână. Liviu Dragnea era obsedat de faptul că Gabriela Firea va candida”
21 Iul 2019   •   10:37

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, a precizat că nu crede că soția sa va mai candida, deoarece jocurile în PSD sunt deja făcute.

Mai mult, acesta a subliniat că va dezvălui la momentul potrivit ce a aflat în ultimele zile despre manevrele din partidul condus de Viorica Dăncilă.

În ceea ce privește propria sa candidatură, Florentin Pandele a declarat că el va renunța dacă totuși se decide candidatura soției sale, Gabriela Firea.

„Gabriela Firea nu va mai candida când va afla ce am aflat și eu zilele trecute, și anume, faptul că deja cărțile sunt făcute. Cei care sunt în echipa subretană și de suprafață a doamnei Vioricăi Dăncilă știu foarte bine ceea ce spun eu acum și să mă ierte armata pesedistă din România pentru că nu vreau să aduc nicio atingere deocamnată, ci vreau să le spun următorul lucru: sunt câțiva lideri ai partidului care sunt captivi unor oameni de afaceri, unor interese, care au o posibilitate extraordinară de mare din toate punctele”, a declarat Florentin Pandele la postul de televiziune România TV.

„Doamna Dăncilă este foarte puternică de când a plecat Liviu Dragnea. Doamna Dăncilă are în spate bugetul României. Sunt oameni, sunt primari care o sună pe Gabi și o roagă să se implice. Bunul Dumnezeu ne e martor, Gabi Firea nu voia să candideze la președinție și nu voia nici conducerea PSD-ului. Această temere pe care o avea Liviu Dragnea, el era obsedat de faptul că va candida Gabi Firea. El i-a omorât toate proiectele, toată finanțarea tot bugetul pe care PSD-ul îl are pentru media, zeci de milioane, este folosit acum de doamna Dăncilă”, a sublinia primarul Voluntari. 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close