Antena 3 CNN Actualitate Fiul unui fost fotbalist, diagnosticat cu leucemie. Are nevoie de ajutor!

Fiul unui fost fotbalist, diagnosticat cu leucemie. Are nevoie de ajutor!

Fiul unui fost fotbalist, diagnosticat cu leucemie. Are nevoie de ajutor!
Sursa foto: foto: Facebook/Asy Moisescu
04 Aug 2017   •   15:22

Andreas, cunoscut ca şi Asy, este fiul lui Dănuţ Moisescu, fost fotbalist la FC Farul. Tânărul în vârstă de 22 de ani se confruntă cu grave probleme de sănătate. În luna iunie a fost diagnosticat cu leucemie mieloidă acută şi are nevoie de ajutor.

"În prezent, Asy este internat la Institutului Clinic Fundeni, secţia Hematologie, sub tratament ce constă în chimioterapie şi transfuzie de sânge, anuntă reporterntv.ro.

Tratamentul pe care îl urmează este unul foarte greu, agresiv şi cu multe riscuri, iar pentru a supravieţui, transplantul medular este absolut necesar. Singura şansă de supravieţuire pentru Asy este tratamentul la o clinică din Germania.

Costurile transferului sunt mari şi depăşesc cu mult posibilităţile familiei, fiind de 60.000 euro reprezentând tratamentul şi 140.000 euro transplantul medular. Pentru Asy este foarte important să îi fim alături, donaţiile dumneavoastră îl vor sprijini în tratamentul de lungă durată.

Pe această cale, facem un apel umanitar pentru cei care vor să îl ajute să trăiască. În acest sens, la Banca Raiffeisen au fost deschise două conturi în lei şi euro, pe numele mamei lui Asy, Irina Moisescu:

- în euro: RO80RZBR0000060019530097;

- în lei: RO14RZBR0000060019530121"

se arată în pagina de Facebook creată pentru ajutorarea tânărului, Help Asy.

 

×
Subiecte în articol: leucemie
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close