Antena 3 CNN Actualitate Fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici a povestit că a fost abuzată. Judecătorul a considerat că faptele sunt „suspiciuni lipsite de susținere”

Fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici a povestit că a fost abuzată. Judecătorul a considerat că faptele sunt „suspiciuni lipsite de susținere”

Fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici a povestit că a fost abuzată. Judecătorul a considerat că faptele sunt „suspiciuni lipsite de susținere”
22 Aug 2019   •   10:56

Helen Drăghici, fosta soție a lui Bogdan Drăghici, președintele asociației T.A.T.A, a cerut la Judecătoria Sectorului 5, în iulie 2019, un ordin de protecție pentru a-și proteja fiica de tatăl acesteia, pe care îl suspecta de abuz sexual. 

Argumentele avocatei lui Helen Drăghici nu l-au convins pe judecător, care a respins și audierea celor doi martori și toate referirile la un posibil abuz asupra fetiței acesteia, argumentând că acestea sunt ”suspiciuni  lipsite de susținere în faptele relatate”, care nu au fost motivate în cerere.

Conform informaţiilor postate pe portalul instanţelor de judecată, soţia lui Bogdan Drăghici a solicitat în luna iulie emiterea unui ordin de protecţie, în numele unei fiice minore, împotriva tatălui. Cererea a fost respinsă de Judecătoria Sectorului 5, apelul aflându-se pe rolul Tribunalului Bucureşti. 

Un alt dosar, referitor la nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 5 pe 12 iulie, încă nefiind stabilit un termen de judecată. 

Citește întreaga știre pe Libertatea

×
Subiecte în articol: judecatorie abuz viol fiica
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close