Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă din Bucureşti a fost abuzată în timp ce purta ochelari de realitate virtuală, chiar de paznicul sălii de jocuri

O fetiţă din Bucureşti a fost abuzată în timp ce purta ochelari de realitate virtuală, chiar de paznicul sălii de jocuri

O fetiţă în vârstă de 11 ani, din Bucureşti, a fost abuzată de paznicul unei săli de jocuri în timp ce purta ochelari de realitate virtuală şi nu vedea ce i se întâmplă.

O fetiţă din Bucureşti a fost abuzată în timp ce purta ochelari de realitate virtuală, chiar de paznicul sălii de jocuri
Sursa foto: Profimedia Images
de Silvia Preda    |    13 Ian 2023   •   18:34

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, procurorii au dispus reținerea unui inculpat acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor.

În data de 29 aprilie 2022, în timp ce se afla în timpul serviciului fiind angajat la un loc de joacă din București, acesta ar fi exercitat în repetate rânduri acte de natură sexuală asupra unei fetițe în vârstă de 11 ani în timp ce aceasta folosea un simulator de realitate virtuală.

Fata se afla într-un simulator de realitate virtuală

Procurorii au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului, iar Judecătoria Sectorului 1 București a luat față de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de parchetul de pe lângă Tribunalul București și biroul agresiuni sexuale din cadrul Poliției Capitalei.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: loc joacă București abuz fetita
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close