Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Anglia a venit în România să devină vrăjitoare, pentru a scăpa de soţul-fantomă

O femeie din Anglia a venit în România să devină vrăjitoare, pentru a scăpa de soţul-fantomă

O femeie din Anglia a venit în România să devină vrăjitoare, pentru a se proteja de fantoma cu care era căsătorită. Aceasta s-a supărat pe soțul-fantomă că a înșelat-o.

de Ioana Mircea    |    11 Apr 2024   •   12:50

O femeie din Anglia, în vârstă de 40 de ani a venit în România pentru a deveni vrăjitoare, cu scopul de a se proteja de soţul-fantomă.

Vizita ei a avut loc în suburbiile Bucureștiului, la domiciliul Mihaelei Minca, una dintre cele mai renumite vrăjitoare din România. Acolo, ea a devenit membru onorific al grupului de vrăjitoare, alăturându-se fiicelor Mihaelei pentru a învăța cum să-și valorifice puterile.

Femeia susţine că a fost căsătorită cu fantoma unui soldat pe nume Edwardo, care a trăit în timpul reginei Victoria. Însă la un an de la presupusa căsătorie, ea a decis să pună capăt relației, acuzând spiritul că a înșelat-o și apoi că a urmărit-o, fapt ce i-a tulburat liniștea.

Pentru a se proteja, femeia a zburat în țara noastră și s-a adresat cercului de vrăjitoare al Mihaelei Minca. "Am fost onorată să fiu invitată în casa Mihaelei, să am o perspectivă atât de personală asupra vrăjitoriei mi-a amplificat înțelegerea spiritualității.

A fost o experiență încurajatoare să fiu învăluită de o energie feminină atât de pozitivă și a fost reconfortant să pot participa la vrăjile și ritualele lor. Nu mă așteptam să fac o vrajă, dar când îți petreci ziua ca vrăjitoare, nimic nu este imposibil”, a spus fosta soție a lui Edwardo.

Ea și-a anunțat intenția de a urma o carieră ca investigator paranormal, determinată să înțeleagă și să valorifice părțile sale de "magie interioară”, potrivit mirror.co.uk.

×
Subiecte în articol: fantome vrajitoare vraji Anglia România
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close