Antena 3 CNN Actualitate O fetiţă a murit, iar un tânăr se află în stare gravă după ce au fost înjunghiaţi de un adolescent la Grădina Botanică din Craiova

O fetiţă a murit, iar un tânăr se află în stare gravă după ce au fost înjunghiaţi de un adolescent la Grădina Botanică din Craiova

O fată în vârstă de 14 ani și un băiat în vârstă de 20 de ani au fost înjunghiați, marți, în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova.

de Claudia Popovici    |    27 Iun 2023   •   17:40

Apelul la 112 a fost dat de un trecător care a găsit copila de 14 ani înjunghiată pe o stradă din Grădina Botanică din Craiova. La câțiva metri de pe depărtare de ea mai era un tânăr în vârstă de 20 de ani și el înjunghiat.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie. Oamenii legii au reuşit să îl prindă pe presupusul autor, acesta fiind prins și imobilizat foarte rapid.

Vorbim de un adolescent, în vârstă de 17 ani, care a fost prins în apropierea Grădinii Botanice și se află acum în custodia polițiștilor. 

„Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, cărora li se acordă îngrijiri medicale”, transmite Poliția Dolj.

Din păcate, la scurt timp, copila de 14 ani a murit. De cealaltă parte tânărul de 20 de ani se afla în stare gravă şi este pregătit să intre în operaţie. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.

 

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close