Antena 3 CNN Actualitate Familia fetiţei care s-a înfometat până la moarte de dorul mamei: Medicii sunt de vină

Familia fetiţei care s-a înfometat până la moarte de dorul mamei: Medicii sunt de vină

Familia fetiţei care s-a înfometat până la moarte de dorul mamei: Medicii sunt de vină
Sursa foto: Foto: stiricrestine.ro
24 Sep 2011   •   09:45

Familia fetiţei de 12 ani care a murit după ce a refuzat să mănânce de supărare că mama ei a plecat în Spania îi acuză pe medici că nu au salvat copila. Mai mult, mama fetiţei spune că nu a fost lăsată să se apropie de ea, deşi ea a fost cea care a abandonat-o.

Fetiţa de 11 ani a murit la vineri la Arad, după ce a refuzat să mănânce până când s-a stins. Monica avea la 11 ani doar 10 kilograme. Îi era greu să trăiască fără iubirea celei care a născut-o şi pe care nimeni nu a reuşit să o înlocuiască.

Monica a ajuns prima dată la spital anul trecut. Profesorii au fost cei care au observat că fetiţa cu pofta de viaţă nu mai poate merge.

Cât timp mama i-a stat alături, copila a dat semne că-şi revine. Apoi mama a cerut transferul la Arad. Acolo avea un iubit, iar bărbatul nu a înţeles că Monica avea nevoie de dragostea mamei ei.

Din februarie, medicii şi psihologii de la Arad au încercat să-i redea Monicăi dorinţa de-a trăi. Însă starea Monicăi a devenit din ce în ce mai gravă.

Povestea Monicăi era cunoscută în toată ţara. Iar alături i-au stat până în ultima clipă voluntarii. Ieri, însă, inima Monicăi nu a mai avut putere să bată. Voluntarii au stat aproape de ea până în ultima clipă, tot voluntarii se vor ocupa de înmormântare.

 

                            

×
Subiecte în articol: fetita infometare moarte medici
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close