Antena 3 CNN Actualitate Explozie puternică într-un chioșc de ziare din București. Angajata a pornit o butelie pentru a se încălzi

Explozie puternică într-un chioșc de ziare din București. Angajata a pornit o butelie pentru a se încălzi

Un chioșc de ziare a explodat în Sectorul 2 din București.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2023   •   10:45

Un chioșc de ziare a fost cuprins de flăcări în Sectorul 2, pe strada Ziduri Mosi. Nr.3 din București.

"La data de 27 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 7 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 08.30, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 2, a izbucnit un incendiu, urmat de o explozie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Astfel, polițiștii Secției 7 care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au identificat o femeie, în vârstă de 70 de ani, angajata unui chioșc de ziare, iar din primele cercetări s-a stabilit că femeia ar fi pornit o butelie în interiorul chioșcului pentru a se încălzi, moment în care a luat foc.

La fața locului s-au deplasat și echipaje de pompieri, care au lichidat incendiul, iar în urma acestuia, chioșcul unde se comercializau ziare și cărți a ars în totalitate, fără a se extinde la alte imobile și fără a exista victime omenești.

De asemenea, au fost produse distrugeri la un autoturism parcat în proximitate", potrivit Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 7.

Cercetările sunt continuate de către Secția 7 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close