Antena 3 CNN Actualitate Explicaţie halucinantă a unui senator USR pentru decizia candidatului propriu, în locul susţinerii lui Iohannis

Explicaţie halucinantă a unui senator USR pentru decizia candidatului propriu, în locul susţinerii lui Iohannis

Explicaţie halucinantă a unui senator USR pentru decizia candidatului propriu, în locul susţinerii lui Iohannis
Sursa foto: Foto: Facebook/ Klaus Iohannis
16 Iul 2019   •   16:26

Explicaţie halucinantă a unui senator USR pentru decizia de a avea candidat propriu la prezidenţiale, în locul susţinerii lui Klaus Iohannis. "Nu poți să-ți pui banii pe un cap pe care nu poți să-l controlezi" - spune Radu Mihail.

”Noi am stat foarte mult pe ideea candidatului la prezidenţiale şi am decis demult că vom avea un candidat al nostru din mai multe motive. În primul rând nu poţi să te bazezi că cineva, fie el şi o persoană cu mari şanse să ajungă preşedinte, nu va avea un eveniment care să-l facă să iasă din cursă. Deci, nu poţi să-ţi pui banii pe un cap pe care nu poţi să-l controlezi, nu ştii ce e cu el. Noi vrem să ne asigurăm că avem o personalitate capabilă să fie preşedintele României, să fie pregătit, să fie în cursă şi asta e datoria pe care o avem pentru români”, a spus senatorul.

Radu Mihail a vrut să explice cumva decizia USR, dat fiind faptul că au ales ca Barna să fie prezidențiabilul din partea USR. Nu este o decizie finală, asta având în vedere că se va lua o hotărâre și în PLUS.

Senatorul USR spunea că partidul său vrea să ofere românilor la alegeri o variantă mai bună pentru candidați. 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close