Antena 3 CNN Actualitate Expertul criminolog Dan Antonescu: Atitudinea familiei lui Gheorghe Dincă este explicabilă

Expertul criminolog Dan Antonescu: Atitudinea familiei lui Gheorghe Dincă este explicabilă

Expertul criminolog Dan Antonescu: Atitudinea familiei lui Gheorghe Dincă este explicabilă
Sursa foto: foto: captura Antena 3
22 Aug 2019   •   13:33

Criminologul Dan Antonescu a reacționat în cazul audierilor familiei lui Gheorghe Dincă. Acesta a comentat și informația adusă de avocatul familiei Melencu, conform căreia soția lui Dincă s-ar fi aflat în Caracal în luna în care Luiza a dispărut.

„De multe ori avem convingerea că există o singură victimă și un singur autor. Sunt mult mai mulți autori și mai mult victime. Autori sunt cei care au favorizat sau au permis să se întâmple ceva. Atitudinea lor este cumva explecabilă. Sunt următiți, sunt vânați. Poate nu au nicio vină. Însă, anchetatorii nu au voie să omită vreun aspect. Motiv pentru care fiica lui Dincă a fost audiată șase zile la rând”, a declarat Dan Antonescu.

Citește Și Audieri de ultimă oră! Imagini revoltătoare în fața sediului DIICOT. Familia lui Gheorghe Dincă, agresivă cu jurnaliștii

„Faptul că ea( Elena Dincă) a acceptat să depună mărturie împotriva propriul soț, reprezintă din punctul meu de vedere o dovadă de onestitate, de colaborare cu anchetatorii”, a mai subliniat crimonologul Antonescu.

Soţia şi copiii lui Gheorghe Dincă s-au prezentat joi la sediul DIICOT, pentru a fi audiaţi în cazul de la Caracal.  La sediul DIICOT s-a prezentat şi Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, care s-a declarat nemulţumit că nu a fost anunţat de procurori să vină la audierea familiei lui Gheorghe Dincă. 

El susţine că soţia lui Gheorghe Dincă a locuit în casa acestuia din Caracal în perioada în care a fost răpită şi sechestrată Luiza. 
 

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă familie DIICOT audieri
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close