Antena 3 CNN Actualitate Chinezul care străbate Europa călare s-a fotografiat la castelul Huniazilor, în Hunedoara

Chinezul care străbate Europa călare s-a fotografiat la castelul Huniazilor, în Hunedoara

Un chinez care a plecat pe cal din Spania, cu scopul de a ajunge în țara lui natală, s-a fotografiat în Hunedoara, în mijlocul unei ședințe foto de la o nuntă.

Chinezul care străbate Europa călare s-a fotografiat la castelul Huniazilor, în Hunedoara
Sursa foto: weibo.com - Zhixian Xu
de Ioana Mircea    |    18 Sep 2023   •   18:06

Xu, chinezul care a părăsit Lalín, în februarie anul trecut, însoțit de inseparabilul său cal Furion, cu scopul de a ajunge în țara sa natală, a fost surprins în Hunedoara.

Xu a investit în echipamente esențiale, cum ar fi un sac de dormit, o saltea gonflabilă și un cort, pentru a putea petrece nopțile în aer liber, economisind astfel banii pe cazare.

Conform spuselor lui Xu, cheltuielile sale au fost menținute la un nivel redus, fiind mai mici de 600 de euro pe lună. Acest buget restrâns includea și costurile pentru îngrijirea atentă a calului său.

Vineri, cei doi au fost în vizită la Castelul Huniade, din Hunedoara, unde au împărțit unde au fost surprinși în mijlocul unei ședințe foto de la o nuntă. În imaginea postată de el se vede cum încearcă să facă o fotografie alături de calul său, iar în spatele lor se aflau o mireasă și un mire care încercau și ei să surprindă momente memorabile din cea mai fericită zi a vieții lor.

Citește și: Români arestați în Spania pentru trucare de meciuri sportive și fraudarea caselor de pariuri. Aveau acces la rezultatele finale înaintea tuturor

La sfârșitul lunii iunie, Xu sau Unás, așa cum îi spun cunoscuții săi, parcursese 5.000 de kilometri. Sunt în aventură de un an și vreo șapte luni, au traversat o mare parte din Europa, lăsând în urma lor mulți prieteni. În spiritul vechilor călători, Unás își continuă drumul, oprindu-se în fiecare oraș în care găsește o primire călduroasă, potrivit lavozdegalicia.es.

×
Subiecte în articol: chinez cal Hunedoara
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close