Antena 3 CNN Actualitate Elevă din Călăraşi, în stare gravă la spital, după ce a vrut să "evadeze" din internat pentru o întâlnire cu iubitul

Elevă din Călăraşi, în stare gravă la spital, după ce a vrut să "evadeze" din internat pentru o întâlnire cu iubitul

O elevă în vârstă de 16 ani, din Călăraşi, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a încercat să "evadeze" din internatul liceului pentru a se întâlni cu iubitul.

Elevă din Călăraşi, în stare gravă la spital, după ce a vrut să "evadeze" din internat pentru o întâlnire cu iubitul
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    29 Noi 2022   •   14:53

Totul s-a întâmplat, seara trecută, în jurul orei 20.00, la internatul Liceului Pedagogic "Ştefan Bănulescu" din Călăraşi, acolo unde eleva era cazată.

Pentru că regulile şi pedagogul i-au interzis să iasă din internat la acea oră, tânăra a recurs la un gest extrem: evadarea.

Şi pentru ca totul să fie şi mai complicat, eleva a decis să aplice o metodă văzută în filme. A legat mai multe cearşafuri între ele şi a încercat să coboare pe geam, însă a căzut în gol de la etajul doi.

În urma căzăturii, eleva a suferit mai multe fracturi, inclusiv o leziune la coloană şi a ajuns de urgenţă la spital. Ulterior, în urma investigaţiilor, ea a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, notează calarasipress.ro.

Potrivit unor surse, tânăra ar fi încercat să "evadeze" pentru a se întâlni cu iubitul ei.

×
Subiecte în articol: Calarasi
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close