Antena 3 CNN Actualitate Elena Lasconi a îmbrăcat primăria Câmpulung Muscel în inimioare, de Valentine's Day

Elena Lasconi a îmbrăcat primăria Câmpulung Muscel în inimioare, de Valentine's Day

Primărie îmbrăcată în inimioare la Câmpulung Muscel, de Ziua Indrăgostiților. Inimi mari, luminoase, se reflectă pe clădirea de patrimoniu. Și pentru ca atmosfera să fie completă de sărbătoarea iubirii, există și fond muzical. Primărița Elena Lasconi spune că a făcut chiar ea playlistul.

Elena Lasconi a îmbrăcat primăria Câmpulung Muscel în inimioare, de Valentine's Day
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    13 Feb 2021   •   22:26

Așa arată de câteva zile clădirea Primăriei Câmpulung Muscel. Acoperită de culoarea roz și inimi albe, Primăria a devenit nu doar punct de atracție în zonă, ci și vedetă pe internet. În special, tinerii au venit special să facă fotografii pe care să le posteze apoi pe rețelele de socializare.

Muzica a fost aleasă tot în ton cu sărbătoarea. Doar melodii de dragoste se aud în fața Primăriei. Elena Lasconi, primarului Câmpulungului, spune că proiectoarele sunt din Italia, costă 3000 de euro au fost donate de mai mulți oameni de afaceri locali. Primăria a cumpărat doar lentilele. 

Este doar prima sărbătoare în care clădirea Primăriei arată așa. Primărița Elena Lasconi a spus că și de Dragobete va lumina Primăria. Dar, va folosi proiectoarele și de Paște și pentru sărbătorile de iarnă.

Elena Lasconi a schimbat yala Casei de Cultură din Câmpulung, unde bărbaţii stimabili mergeau ca să..."citească". Dezvăluiri la Radu Tudor

Fosta jurnalistă Elena Lasconi, ajunsă primar în Câmpulung Muscel, a vorbit la Antena 3 despre cum a schimbat yala Casei de Cultură, pentru că aflase că acolo mergeau tot felul de persoane ca să se simtă bine. Cei care deţineau cheile fostei yale ar fi fostul primar, fostul viceprimar şi apropiaţii lor.

"Eu nu pot să mă gândesc decât că lor le place lectura. Acolo mergeau când erau extrem de obosiţi să citească, să se relaxeze. Mi s-a comunicat că fostul primar şi viceprimar aveau cheile, care s-au dat din mână în mână. Eu m-am gândit să schimb yala. Ca să vezi că eu sunt Grinchul zilei de Valentine's", a spus zâmbind fosta jurnalistă, aleasă primar al oraşului Câmpulung Muscel, din partea USR-PLUS.

La rândul său, Radu Tudor a comentat cu umor decizia Elenei Lasconi: "A schimbat yala la cuibuşorul de nebunii unde mergeau nişte domni care-şi luaseră spaţiu pe nişte bucurii private, mai intime, lecturi evident, citit etichete şi multe altele".

"Asta este cheia iubirii de carte. Voi nu înţelegeţi nimic! Lor le place lectura, sunt..foarte aplecaţi şi fideli. Eu mă gândesc că am putea face şi bani din asta, când trece cineva prin Câmpulung, să vină să viziteze şi Casa de Oaspeţi, e chiar în buricul târgului", a răspuns Elena Lasconi, amuzată de dialogul cu Radu Tudor.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close