Antena 3 CNN Actualitate Edward Iordănescu, mesaj de Ziua Națională a României: ”Sunt mândru că sunt român”

Edward Iordănescu, mesaj de Ziua Națională a României: ”Sunt mândru că sunt român”

Selecționerul Edward Iordănescu a transmis un mesaj de Ziua Națională a României.

Edward Iordănescu, mesaj de Ziua Națională a României: ”Sunt mândru că sunt român”
Sursa foto: Hepta/ Zuma Press / Robert Ghement
de Andreea Ştefan    |    01 Dec 2023   •   11:30

”Sunt mândru că sunt român și că ne vom bucura împreună de un Campionat European la care imnul nostru se va auzi din nou pe marile arene!”, a spus selecționerul de 1 Decembrie, potrivit FRF.

”M-am născut și am fost crescut într-o familie în care România nu e numai un cuvânt sau doar o țară. Și am avut onoarea să mă formez ca profesionist lângă tatăl meu care, prin munca lui în fotbal, ca jucător și apoi ca antrenor, a reprezentat cu cinste România și a adus bucurie atâtor generații de români. Cu atât mai mare responsabilitatea pentru mine, dar și mândria, de a fi selecționerul echipei noastre naționale! Cu atât mai mare bucuria acum, după aproape doi ani de activitate alături de tricolorii noștri minunați, când România a revenit acolo unde îi este locul, în marile competiții”, a declarat Iordănescu.

Antrenorul selecționatei României de fotbal a mai transmis că a simțit „încrederea și energia publicului” în cursa pentru calificare la EURO 2024.

”Sunt convins că unitatea pe care noi am construit-o la nivelul echipei naționale va deveni un exemplu, iar sărbătoarea calificării la EURO 2024 a unit iarăși românii în jurul steagului tricolor și al spiritului românesc. Este esența fotbalului, până la urmă, dar și cel mai mare câștig, care trece acum dincolo de stadion. Vă mulțumesc tuturor, români din țară și din toate colțurile lumii, pentru energia, afecțiunea și încrederea voastră. Le-am simțit în fiecare zi, alături de tricolori, și când ne-a fost mai bine, și când ne-a fost mai greu, în tot acest parcurs de muncă și de sacrificiu. Urmează o nouă provocare, dar uniți am demonstrat că totul e posibil! La mulți ani, români! La mulți ani, România!”.

??????? ??????̦????????? ?????? ?????̆????? ?? ? ?????????: ?-?? ??̆???? ?̦? ?? ???? ??????? ?̂???-? ??????? ?̂? ????...

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Joi, 30 noiembrie 2023

Edward Iordănescu a calificat naționala României de fotbal la EURO 2024, Germania, după ce a încheiat grupa de calificări fără niciun meci pierdut.

Naționala a câștigat Grupa I și se află în urna a doua de trageri la sorți, care vor avea loc sâmbătă, 2 decembrie, la Hamburg, de la ora 19:00.

România își va afla atunci opozantele din grupa preliminară, înaintea optimilor competiției.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close