Antena 3 CNN Actualitate Educație Votează pentru ca profesorii tăi să fie mai bine pregătiți la ore!

Votează pentru ca profesorii tăi să fie mai bine pregătiți la ore!

Votează pentru ca profesorii tăi să fie mai bine pregătiți la ore!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Noi 2018   •   16:42

The Teacher Lab este platforma prin care profesorii pot dezvolta si accesa continut pedagogic de calitate si activitati curriculare care sa ii ajute in procesul de pregatire al orelor si de predare la clasa.

Una dintre cele mai mari nevoi pe care le identificam in comunitatea Aspire for Teachers este lipsa unei surse constante de know-how si de formare a profesorilor pe intreg parcursul carierei lor. Din acest motiv, si din nevoia acestora de a aduce noutate la clasa, de a se documenta despre cele mai inovatoare metode pedagogice, de a isi organiza orele interactiv si de a satisface cerintele elevilor de a integra tehnologia in procesul de invatare, programele Aspire au devenit o sursa de inspiratie si inovatie in scolile si clasele a peste 150 de profesori - alumni.

Insa in lipsa unei platforme care sa documenteze toate metodele pedagogice, activitatile curriculare cu aplicabilitate direct la clasa si care sa le permita si profesorilor impartasirea celor mai bune practici de la clasa, multe informatii raman nevalorificate. In plus, din considerente financiare, aceste activitati si programe sunt limitate doar la comunitatea Aspire, nefiind publice.

Platforma The Teacher Lab ar avea, pe langa beneficiul de a pune la un loc cel mai inovator continut didactic din Romania, si acela de a-l face public catre toti profesorii din Romania care isi pot imbunatati actul educational si care pot contribui la randul lor la dezvoltarea de bune practici. Astfel, cu niste costuri reduse se poate scala activitatea si impactul demonstrat pe care Aspire Teachers il are.

In lipsa unui master pedagogic care formeze profesorii si sa standardizeze procesul educational in Romania, platforma The Teacher Lab va coagula cele mai bune practici pedagogice si va aduce inovatie la scara larga in randul scolilor publice si private la nivel national.

VOTEAZĂ Aspire Teachers!

Cum?
1. Accesează site-ul taraluiandrei.ro/ro-smart
2. Creează-ți un cont taraluiandrei.ro/ro-smart
3. Accesează secțiunea VOTARE
4. Caută domeniul EDUCAȚIE și proiectul PLATFORMA THE TEACHER LAB (pagina 6)
5. Votează proiectul PLATFORMA THE TEACHER LAB
Votul tău ne va ajuta sa diseminam lecțiile de calitate create de profesorii Aspire Teachers in rândul copiilor lor pentru a face educația mai interactivă si mai de impact!

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close