Antena 3 CNN Actualitate Educație SUBIECTE Evaluare Naţională 2019. Ce a picat la Limba română la Evaluare Națională

SUBIECTE Evaluare Naţională 2019. Ce a picat la Limba română la Evaluare Națională

SUBIECTE Evaluare Naţională 2019. Ce a picat la Limba română la Evaluare Națională
de S.T.    |    18 Iun 2019   •   12:19

SUBIECTE Evaluare Naţională 2019. Avem subiectele.

Absolvenţii de clasa a VIII-a susţin marţi proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de MEN.

Antena3.ro va publica subiectele şi baremele de la EVALUARE NAȚIONALĂ 2019, imediat după ce acestea vor fi făcute publice de Ministerul Educaţiei.

EVALUARE NAȚIONALĂ LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Greșelile frecvente pe care le fac elevii la examen. Iată cu ce subiecte trebuie să se înceapă lucrarea

SUBIECTE Evaluare Naţională 2019. Joi, 20 iunie, se desfăşoară proba la Matematică, iar vineri, 21 iunie, este programată proba la Limba şi literatura maternă.

SUBIECTE Evaluare Naţională 2019. Un număr de 154.956 de absolvenţi ai clasei a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Naţională, conform situaţiei centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Evaluare Naţională. Ce subiecte au picat anul trecut la Limba şi literatura română 

Subiectele de la Română pe care le-au avut de rezolvat elevii de clasa a VIII-a sunt construite pe două cerințe mari, cu mai multe subpuncte.

În 2018, la primul subiect, elevii au avut de realizat o compunere de minimum 150 de cuvinte, în care să argumenteze apartenența la genul epic a unui text din romanul „Inocenţii” de Ioana Părvulescu

Al doilea subiect a avut și el ca cerință, printre altele, realizarea unei narațiuni în care absolvenții de gimnaziu să prezinte „o întâmplare petrecută într-o cetate”.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close