Antena 3 CNN Actualitate Educație Director liceu: Profesoara care a tuns doi elevi la ore a greşit şi va răspunde pentru asta

Director liceu: Profesoara care a tuns doi elevi la ore a greşit şi va răspunde pentru asta

Director liceu: Profesoara care a tuns doi elevi la ore a greşit şi va răspunde pentru asta
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    14 Noi 2017   •   10:28

Directorul Liceului Al. I. Cuza din Ploieşti, unde o profesoară de matematică este acuzată de părinţii unor elevi că i-a tuns în clasă, în faţa colegilor, a precizat că va fi declanşată o anchetă internă, iar urmările vor fi anunţate la finalul audierilor tuturori părţilor implicate. 

Pe de altă parte, directorul şcolii, Rodica Popescu, a recunoscut că profesoara a greşit şi a catalogat gestul acesteia ca “incalificabil”, potrivit adevarul.ro.

„(...) Deci doamna profesoară a greşit şi va răspunde pentru asta. Sigur, doamna profesoară va fi sancţionată, ce sancţiune va primi nu pot să vă spun acum, există o comisie care va decide asta. (...) Părinţii copiilor au răspuns anterior acestei situaţii că nu sunt de acord ca fiii lor să fie tunşi. (...) Repet, copiii nu au fost tunşi, li s-a ajustat părul, a fost un gest al profesoarei incalificabil, dar copiii nu au fost tunşi”, a declarat Rodica Popescu, directorul liceului.

×
Subiecte în articol: profesoara Ploiești
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close