Antena 3 CNN Actualitate Educație CONCURS DIRECTORI. Ministerul Educației anunță data concursului pentru funcțiile vacante

CONCURS DIRECTORI. Ministerul Educației anunță data concursului pentru funcțiile vacante

CONCURS DIRECTORI. Ministerul Educației anunță data concursului pentru funcțiile vacante
13 Iul 2017   •   10:43

CONCURS DIRECTORI. Proba scrisă pentru ocuparea funcţiilor vacante de director are loc pe 17 iulie, anunță Ministerul Educației. Între 19 şi 31 iulie sunt programate proba de evaluare a CV-ului şi interviul. 

CONCURS DIRECTORI. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale, accesul candidaţilor în săli se va face între orele 8,00 şi 8,30 iar proba va începe de la ora 9,00 şi va dura maximum 90 de minute.

CONCURS DIRECTORI. Testul grilă va conţine itemi prin care se evaluează în proporţie de 50% cunoştinţele privind legislaţia specifică domeniului învăţământ preuniversitar şi în proporţie de 50% cunoştinţe privind managementul educaţional.

CONCURS DIRECTORI. Candidaţilor, responsabililor de sală şi profesorilor asistenţi li se interzice accesul în sală cu genţi, poşete, ziare, reviste, cărţi, caiete, notiţe sau alte materiale documentare, mijloace electronice, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanţă.

CONCURS DIRECTORI. În plus, candidaţii care nu sunt prezenţi în sala de concurs la momentul deschiderii plicurilor cu subiecte pierd dreptul de a participa la concurs.

×
Subiecte în articol: concurs directori invatamant
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close