Antena 3 CNN Actualitate Educație Cea mai mare grădiniţă din ţară şi-a deschis porţile în sectorul 4 al Capitalei - VIDEO

Cea mai mare grădiniţă din ţară şi-a deschis porţile în sectorul 4 al Capitalei - VIDEO

Cea mai mare grădiniţă din ţară şi-a deschis porţile în sectorul 4 al Capitalei - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
22 Feb 2019   •   12:49

Cea mai mare grădiniţă din ţară şi-a deschis porţile în sectorul 4 al Capitalei. De la 1 martie, 500 de copii vor merge zilnic în noul spaţiu, amenajat după o investiţie de peste două milioane de lei.

Noua grădiniţă are 21 de săli de clasă, spaţii de joacă şi de relaxare şi săli de mese. Suprafaţa totală este de 3 mii de metri pătraţi.

În primă fază, cei 500 de copii vor fi aduşi de la mai multe grădiniţe din sector, care acum sunt în reabilitare. Pe măsură ce lucrările se vor încheia, alte grădiniţe vor intra în modernizare, iar copiii vor fi aduşi aici, şi tot aşa până când toate unităţile de acest gen din sector vor fi la standarde europene. Ulterior, în grădiniţa din mall vor fi create grupe de sine stătătoare.

Spaţiul în care îşi va desfăşura activitatea noua grădiniţă a fost închiriat pe o perioadă de 9 ani. În paralel, Primăria Sectorului 4 se ocupă şi de reabilitarea şi modernizarea celoralte unităţi de învăţământ. Numai în 2018 pentru acestea au fost alocate peste 63 de milioane de lei.

 

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close