Antena 3 CNN Actualitate Educație Ea e Bianca, eleva care a luat 10 la BAC: ”Nu știam dacă am văzut bine când m-am uitat online la rezultate”

Ea e Bianca, eleva care a luat 10 la BAC: ”Nu știam dacă am văzut bine când m-am uitat online la rezultate”

Au fost afişate primele rezultate la bacalaureat, atât online, cât şi la avizierele liceelor. Două absolvente din Bihor au luat 10 la toate probele examenului de maturitate.

Ea e Bianca, eleva care a luat 10 la BAC: ”Nu știam dacă am văzut bine când m-am uitat online la rezultate”
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Botez    |    27 Iun 2022   •   12:59

Bianca a absolvit la colegiul national Mihai Eminescu din Oradea, la specializarea științele naturii.  De-a lungul celor 4 ani de liceu a avut o singură medie de 9, iar rezultatele de la BAC nu au luat-o prin surprindere.

Cei mai mulţi elevi au intrat online, la ora 10, atunci când s-au publicat rezultatele pe pagina dedicată examenului de Bacalaureat.

”Am intrat online, am văzut nota, nu mi-am dat seama dacă m-am uitat bine, nu mi-a venit să cred. Mi-am sunat părinții, apoi am simțit bucuria” ne-a povestit Bianca Furtoș.

Rata de promovare în Bihor, 73,65%

Premianta la mai multe olimpiade de-a lungul anilor, Bianca își doreste o carieră în domeniul IT.

Bianca nu a luat meditații in cei 12 ani de școală pentru că profesorii și-au făcut datoria la clasă.

Fata a învățat mult pentru BAC, a fost nevoie de consolidare multă înainte de examen, de dimineața până seara. Mereu a avut 10 de linie la școală, din clasa întâi până în a 12-a. 

×
Subiecte în articol: Bacalaureat 2022 nota rezultate
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close