Antena 3 CNN Actualitate După ce tocmai și-a pierdut soția, Raul, tânărul strivit de un BMW în stația de autobuz, va rămâne fără un picior

După ce tocmai și-a pierdut soția, Raul, tânărul strivit de un BMW în stația de autobuz, va rămâne fără un picior

Lui Raul, tânărul rănit grav atunci când un şofer a intrat cu bolidul într-o staţie de autobuz din Baia Mare, i se va amputa un picior. Tânărul este în stare foarte gravă. Soţia lui, Denisa, de 21 de ani, şi ea rănită în accident, a murit luni noaptea la spital.

După ce tocmai și-a pierdut soția, Raul, tânărul strivit de un BMW în stația de autobuz, va rămâne fără un picior
de Mia Lungu    |    07 Iul 2021   •   16:46

Judecătorii au decis că şoferul vinovat va fi cercetat în libertate, pe motiv că nu ar reprezenta un pericol social. În semn de protest faţă de această hotărâre, pe scările Palatului de Justiţie, oamenii au aprins lumânări. Procurorii au făcut recurs, iar soluţia va veni din partea magistraţilor de la Tribunalul Maramureş.Până atunci însă, tânărul a şi părăsit arestul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Protest la Palatul Justiției din Baia Mare, după eliberarea bărbatului care a provocat un accident mortal într-o stație de autobuz

Mobilizare pe reţelele de socializare, ieri, după ce judecătorii de la Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în libertate a bărbatului care a lovit doi tineri într-o stație de autobuz. Oamenii au venit rând pe rând la Palatul de Justiţie si au protestat în tăcere faţă de această decizie.

Au fost aprinse lumânări în memoria Denisei, tânăra care a murit pe patul de spital chiar în ziua în care magistrații au dispus punerea în libertate a șoferului care a lovit-o.

Potrivit surselor, judecătorul ar fi spus că bărbatul nu prezintă un pericol social și poate fi cercetat în stare de libertate. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au făcut recurs la decizia Judecătoriei. Acesta va fi judecat la Tribunalul Maramureș.

Până la judecarea recursului, tânărul a fost eliberat, în aceeași zi în care Denisa a murit.

Tânăra a decedat luni noaptea, în jurul orei 00.30, atunci când a intrat în stop cardio-respirator. Medicii din Baia Mare au încercat să o resusciteze timp de câteva zeci de minute.

În acelaşi timp, soţul ei, Raul, a fost transferat la un spital din Cluj, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat aproximativ 13 ore.

A murit Denisa, fata spulberată de un BMW într-o staţie de autobuz din Baia Mare

A murit Denisa, fata în vârstă de 21 de ani spulberată de un BMW într-o staţie de autobuz din Baia Mare. Tânăra şi-a pierdut viaţa, luni noaptea, la spital.

Denisa, fata de 21 de ani spulberată sâmbătă seară într-o staţie de autobuz din Baia Mare, alături de soţul ei, a murit, noaptea trecută, în jurul orei 00.30, atunci când a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii din Baia Mare au încercat să o resusciteze timp de câteva zeci de minute, însă toate eforturile au fost în zadar.

În acelaşi timp, soţul ei, Raul, a fost transferat la un spital din Cluj, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat aproximativ 13 ore şi, potrivit unor surse, va fi supus şi altor operaţii în perioada următoare.

Cei doi soţi au fost spulberaţi într-o staţie de autobuz din Baia Mare

Tragedia s-a produs sâmbătă, 3 iulie 2021, în jurul orei 20.00, atunci când Denisa şi Raul se aflau într-o staţie de autobuz din zona Vivo. La un moment dat, un tânăr aflat la volanul unui BMW a plecat cu viteză de la semafor, iar după aproximativ 50 de metri a pierdut controlul direcţiei.

Maşina scăpată de sub control a intrat în plin în refugiul staţiei de autobuz acolo unde se aflau Denisa şi Raul şi i-a rănit grav. Fata în vârstă de 21 de ani a rămas fără un picior, în timp ce soţul ei a suferit răni extrem de grave.

Ieri, şoferul în vârstă de 21 de ani, din Buciumi, judeţul Maramureş, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Dacă până ieri era cercetat pentru vătămare corporală gravă din culpă, astăzi procurorii vor schimba încadrarea juridică în ucidere din culpă, după ce Denisa şi-a pierdut viaţa.

×
Subiecte în articol: sotia BMW sotia tanarul autobuz picior
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close