Antena 3 CNN Actualitate Dramă fără margini pentru un cunoscut afacerist. Fiul său a murit în urma unui cumplit accident

Dramă fără margini pentru un cunoscut afacerist. Fiul său a murit în urma unui cumplit accident

Dramă fără margini pentru un cunoscut afacerist. Fiul său a murit în urma unui cumplit accident
18 Sep 2019   •   00:05

Dramă fără margini în familia omuui de afaceri Ion Vârțanu, care deține o firmă de transporturi și un restaurant în Gorj.

Bogdan Vîrțanu, s-a stins, duminică seara, într-un spital din București, după ce, în urmă cu o săptămână, s-a aruncat în cap în piscina unei pensiuni din Târgu Jiu.

Tânărul de 27 de ani se afla la o nuntă, iar spre dimineață a sărit în piscină cu mai mulți prieteni. Din nefericire, acesta a sărit în cap, lovindu-se puternic.

Un pompier din cadrul ISU Gorj, care se afla în acel moment la fața locului i-a acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței. Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, iar după câteva ore, starea i s-a înrăutățit, fiind transferat cu un elicopter SMURD, la o unitate medicală din București.

Acolo a fost supus mai multor intervenții chirurgicale la cap și la coloana vertebrală. Din păcate însă, organismul său a cedat.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close