Antena 3 CNN Actualitate Dragoș Boța, despre averea nejustificată de șase milioane de euro a judecătoarei din București: "Lucrurile sunt departe de a fi lămurite"

Dragoș Boța, despre averea nejustificată de șase milioane de euro a judecătoarei din București: "Lucrurile sunt departe de a fi lămurite"

Jurnalistul de investigații Antena 3 CNN, Dragoș Boța, a comentat cazul judecătoarei Gabriela-Cristina Mazilu, de la Tribunalul București, care nu poate justifica averea sa de șase milioane de euro. El a afirmat că în această situație, lucrurile sunt departe de a fi lămurite.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Oct 2023   •   12:41

Agenția Națională de Integritate o acuză pe judecătoarea Gabriela-Cristina Mazilu din cadrul Tribunalului București că are o avere de 30.388.515 Lei, nejustificată.

Dragoș Boța, jurnalistul de investigații Antena 3 CNN, a comentat acest caz în direct, spunând că este târziu ca ANI să sesizeze acest lucru după patru ani de la dosarul creditelor BRD, în care judecătoarea a fost implicată.

"ANI vede după patru ani de la acel scandal cu creditele de la BRD Dorobanți că averea judecătoarei este mai mare cu vreo 30 de milioane de lei. Poftim? După atâția ani?

Citește și: Zeci de milioane de lei, averea nejustificată a unei judecătoare de la Tribunalul București

Este clar că lucrurile sunt departe de a fi lămurite, iar speranțele că lucrurile se vor lămuri foarte repede sunt mici pentru că, evident, doamna judecătoare știe să-și folosească toate uneltele în instanță", a spus Dragoș Boța.
 

×
Subiecte în articol: avere judecatoare București
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close