Antena 3 CNN Actualitate Dr. Monica Pop, despre crizele care au lovit România: "Oamenii au dreptul la viață, nu la asemenea chinuri"

Dr. Monica Pop, despre crizele care au lovit România: "Oamenii au dreptul la viață, nu la asemenea chinuri"

"Trebuie oprit răul asta, altfel va urmă un val de disperare, boli mult agravate", spune medicul Monica Pop, despre crizele care au îngenuncheat România.

Dr. Monica Pop, despre crizele care au lovit România: "Oamenii au dreptul la viață, nu la asemenea chinuri"
Sursa foto: Colaj Pixabay & Pexels
de Claudia Popovici    |    19 Oct 2022   •   18:58

"Covidul a mai ucis oameni, dar starea actuală îl va întrece cu siguranță!

Nu se mai poate trăi așa! E tot mai rău! Prețuri enorme, tot în creștere, facturi de necrezut și de neplătit, pe un teren de depresie deja instalată prin panică indusă și binecunoscută din pandemie!

"Trebuie oprit răul asta, altfel va urmă un val de disperare"

Trebuie oprit răul asta, altfel va urmă un val de disperare, boli mult agravate deja prin închiderea spitalelor și policlinicilor în pandemie, decese, sinucideri!

"Oamenii au dreptul la viață, nu la asemenea chinuri"

Oamenii au dreptul la viața, nu la asemenea chinuri, după zeci de ani de muncă! Şi de contribuții mari! Se audeee?!", scrie medicul Monica Pop pe pagina sa de Facebook. 

Dr. Monica Pop, mesaj tranșant pentru guvernanţi: "Arătați că vă pasă! Oamenii au dreptul la sănătate"

Dr. Monica Pop a lansat o propunere adresată guvernanților pentru a sprijini pacienţii în regim de urgenţă. "Oamenii plătesc asigurări lunar! Nu pentru a muri cu zile. Arătați că vă pasă!", spune medicul oftalmolog

Oamenii plătesc asigurări lunar! Nu pentru a muri cu zile. Operațiile de cancer trebuie să fie acoperite de CASA (gratuite pentru pacienţii asigurați) şi la clinicile private.

E gratuit doar tratamentul radio şi chimio, NU şi operațiile, deşi au o importanță covârșitoare pentru viaţa pacienților.

Inadmisibil!

Bolnavii sunt tot mai mulți, programările tot mai lungi, Oamenii au dreptul să trăiască. Plătesc asigurări, bani grei. De unde să scoată bani pentru privat. Vreți să se moară pe capete?!

Propunere în regim de urgenţă! Arătați că vă pasă", scrie medicul oftalmolog Monica Pop pe pagina sa de Facebook. 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close