Antena 3 CNN Actualitate Ce au găsit anchetatorii în casa turcului care ar fi ucis-o pe Mirela, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă Autostrada A1

Ce au găsit anchetatorii în casa turcului care ar fi ucis-o pe Mirela, femeia găsită moartă pe un câmp de lângă Autostrada A1

Chiar dacă principalul suspect în cazul crimei care a îngrozit România a refuzat să colaboreze cu anchetatorii, în casa lui au fost găsite dovezi prețioase. Atenție, imagini care vă pot afecta emoționat!

de Laura Dinu    |    12 Apr 2024   •   07:53

Anchetatorii au un suspect în cazul femeii ucise, tranșate și aruncate pe câmp lângă autostrada A1. Este vorba despre un cetățean turc în casa căruia a fost găsit ADN-ul victimei.

Individul nu a vrut să colaboreze cu anchetatorii care au adus profilerul din dosarul Caracal să studieze cazul.

Printre dovezile găsite de criminaliștii care au verificat casa turcului s-a găsit și o sârmă cu care ar fi fost legată victima. 

Cetățeanul turc de 64 de ani a devenit principalul suspect în cazul uciderii Mirelei, femeia de 38 de ani găsită tranșată pe un câmp din Dâmbovița. Bărbatul a fost identificat cu ajutorul unor persoane din anturajul victimei.

Potrivit anchetatorilor, crima ar fi avut loc în locuința turcului. La fel ca Gheorghe Dincă, turcul are o proprietate cu mai multe clădiri, dependințe şi o curte plină cu resturi de construcții.

În urma unor percheziții care au durat mai bine de 14 ore, anchetatorii au obținut cea mai importantă probă împotriva suspectului, chiar daca cetățeanul turc nu a vrut să colaboreze. ADN-ul victimei. Inițial, bărbatul a susținut că nu știe română, dar a refuzat sa scoată un cuvânt chiar și după ce i s-a adus un traducător.

După ce ar fi omorât-o pe Mirela, suspectul i-ar fi transportat cadavrul până pe autostrada București-Pitești, în zona kilometrului 62. Acolo a stat aproape o lună, până când a fost găsit de un trecător. 

Vecinii bărbatului se temeau de el. Inclusiv apropiații au recunoscut ca avea probleme psihice.

”Îl cunosc de când eram mic, de când eram în Germania îl cunosc... Violent nu este! M-au sunat niște vecini aici și m-au anunțat că sunt percheziții la strada și am venit să vad, am auzit doar de la ei că sunt la el în casă. Probleme psihice da, din câte știu eu, are!”, spune un vecin. 

”Avea certificat de nebun din Germania. Era liniștit, singurel era, și bolnav fizic și psihic”, povestește un altul. 

În ziua în care a dispărut, Mirela le spusese apropiaților ca se întâlnește cu bărbatul din Turcia.

Individul, stabilit în România de peste 20 de ani, are mai multe afaceri în construcții şi tâmplărie. A fost căsătorit cu o româncă până acum câțiva ani, când femeia ar fi murit în condiții misterioase.

×
Subiecte în articol: turc autostrada a 1 crima
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close