Antena 3 CNN Actualitate Doi tineri au intrat mascaţi în casa unei femei din Bucureşti, au bătut-o și i-au cerut banii

Doi tineri au intrat mascaţi în casa unei femei din Bucureşti, au bătut-o și i-au cerut banii

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii din București, după ce au intrat mascaţi în locuința unei femei din Bucureşti, pe care ar fi bătut-o și forțat-o să le dea banii.

de Georgiana Adam    |    18 Apr 2024   •   11:03

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Bucureşti au făcut două percheziții domiciliare în județul Constanța într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Potrivit anchetatorilor, în data de 19 martie 2024, în jurul orei 03:30, doi tineri, cu fețele acoperite cu cagule și purtând mânuși pe mâini, au intrat în locuința unei femei din Sectorul 3, pe care ar fi agresat-o fizic și au forțat-o să le dea banii.

Infractorii au gasit ușa de acces descuiată și ar fi pătruns în casa victimei din Bucureşti.

Cei doi bănuiți au fost depistați și duși la audieri.

”În 19 martie 2024, Secția 23 Poliție a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa din Sectorul 3, o femeie ar fi fost victima unei infracțiuni.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către doi tineri, cu vârste de 25 și 26 de ani, ambii cunoscuți cu preocupări de natură infracțională.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, în 19 martie, în jurul orei 03.30, cei doi tineri, având fețele acoperite, ar fi escaladat gardul, apoi ar fi pătruns într-un imobil din Sectorul 3, unde ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei, în vârstă de 56 de ani. Bănuiții ar fi lovit-o, în mod repetat, cu scopul de a o determina să le dea eventuale sume de bani pe care le deține. Ulterior, cei doi ar fi părăsit locuința fără a sustrage bunuri, înscrisuri sau valori.

De asemenea, prin agresiunile fizice comise, cei doi i-au provocat victimei leziuni care necesită pentru vindecare mai multe zile de îngrijiri medicale.

În urma perchezițiilor de miercuri au fost ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Totodată, cei doi bănuiți au fost depistați și duși la audieri. În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată”, au transmis polițiștii, notează Mediafax.

×
Subiecte în articol: București Poliția Română sectorul 3
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close