Antena 3 CNN Actualitate Documente-bombă de la DNA. Cât costă interceptările

Documente-bombă de la DNA. Cât costă interceptările

Documente-bombă de la DNA. Cât costă interceptările
17 Feb 2019   •   12:12

Minutul de interceptare costă 2,57 lei, iar ora de filaj este 314 lei, arată documentele DNA Braşov trimise instanţei, în dosarul retrocedărilor ilegale în care sunt vizaţi Paul al României, Dan Andronic şi Remus Truică.

În privinţa cheltuielilor pe care DNA Braşov le-a explicat în documentul menţionat, fostul membru CSM, avocatul Toni Neacşu, a subliniat că justiţia şi democraţia nu sunt ieftine, însă este importantă justificarea banilor publici cheltuiți.

”Nu există niciun fel de control real asupra acestor sume. De data aceasta s-a aflat deoarece instanța a vrut să știe de ce se cere o astfel de sumă pentru cheltuieli judiciare. Nu se știe ce sume se cheltuie pentru aceste mandate de supraveghere tehnică” a spus Toni Neacșu.

Procurorii DNA Braşov au dispus, în mai 2016, trimiterea în judecată a lui Paul al României, Dan Andronic, Remus Truică, Tal Silberstein şi alţii, în dosarul privind retrocedările ilegale ale Pădurii Snagov şi a Fermei Regale Băneasa, infracţiunile anchetate fiind constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, în formă continuată, spălare a banilor, complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru altul un folos necuvenit cu consecinţe deosebit de grave, spălare a banilor, complicitate la abuz în serviciu, dare de mită.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close