Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care DJ Lalla a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia a fost filmat de o cameră de supraveghere

Momentul în care DJ Lalla a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia a fost filmat de o cameră de supraveghere

Imagini în exclusivitate la Antena 3 CNN cu momentul în care DJ Lalla este găsită pe plaja din Mamaia. Pe imagini se poate observa agitaţie pe plajă, dar şi momentul în care echipajele de salvare intervin la faţa locului. Totul a fost filmat de o cameră de supraveghere montată pe un hotel din zonă.

de Cătălina Buzoianu    |    29 Sep 2023   •   14:49

Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar anchetatorii au ridicat probe pentru a se stabili dacă Laura Roşca, cunoscută ca DJ Lalla, era sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise.

Astăzi, medicii legişti au stabilit cauza morţii pentru DJ Lalla, aceasta fiind înecul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

DJ Lalla stătea la mare casa unui bărbat pe care îl cunoscuse pe TikTok, în urmă cu o lună. Ea i-ar fi spus bărbatului că pleacă să vadă răsăritul, iar ulterior a fost găsită moartă pe plajă.

Pe imagini surprinse de camerele de supraveghere ale hotelului nu se vede momentul în care tânăra vine pe plajă, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, ea a intrat în mare într-o altă zonă şi ulterior a fost adusă de valuri acolo.

Astăzi, ancheta a continuat, iar bărbatul la care Laura Roşca locuia în Mamaia a fost audiat de poliţişti.

Mama tinerei a ajuns la Constanţa şi a recunoscut-o, iar ulterior, trupul neînsufleţit a fost luat de la morgă de o maşină ce aparţine unei case mortuare şi a fost transportat la Turda, acolo unde DJ Lalla va fi înmormântată.

×
Subiecte în articol: Dj Lalla Laura Roșca Mamaia
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close