Antena 3 CNN Actualitate Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere din cauza vitezei şi a fost amendată. Cu ce viteză a fost prinsă senatoarea

Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere din cauza vitezei şi a fost amendată. Cu ce viteză a fost prinsă senatoarea

Diana Şoşoacă a fost amendată pentru viteză şi a rămas fără permis de conducere pentru trei luni. 

de Georgiana Murgilă    |    10 Mar 2024   •   13:29

Senatoarea circula duminică cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.

Polițiștii au anunțat că potrivit normelor în vigoare, femeia a fost amendă cu 1.485 lei.

În replică, senatoarea a susținut că nu a condus cu viteză, a vorbit despre presiuni politice și a anunțat că va contesta decizia polițiștilor.

"La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe  DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.

Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile", se arată în comunicatul Poliţiei, remis, duminică, presei.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close