Antena 3 CNN Actualitate Deputatul Nicolae Bacalbaşa: „Când au venit ţărăniştii la putere în '96, dacă se împărţeau arme puneam mâna pe mitralieră”

Deputatul Nicolae Bacalbaşa: „Când au venit ţărăniştii la putere în '96, dacă se împărţeau arme puneam mâna pe mitralieră”

Deputatul Nicolae Bacalbaşa: „Când au venit ţărăniştii la putere în '96, dacă se împărţeau arme puneam mâna pe mitralieră”
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    22 Mar 2017   •   17:00

După ce declaraţiile parlamentarului Cătălin Rădulescu au scandalizat opinia publică, un alt deputat PSD face afirmaţii dure în faţa jurnaliştilor „Adevărul”. Nicolae Bacalbaşa spune că ar fi tras şi el în opozanţii politici dacă ar fi avut o mitralieră la timpul potrivit.

„Nu au existat numai lucruri spontane în ce s-a scos în Piața Victoriei, să fie clar. Manipularea din Piața Victoriei cu Ordonanța 13 este a doua imensă cacealma istorică, care li s-a tras românilor, după teroriști și după Revoluție. După părerea mea au fost agenturi străine care au manipulat și au fost multinaționale unde oameni au fost obligați să se ducă și să vină cu poză că au fost acolo. Eu mi-am retras banii de la Raiffeisen, care au fost niște bandiți. Sunt oameni care rezistă la presiuni. Noi suntem o colonie, care acum, statutul ei colonial nu mai este singular. În momentul în care a venit CDR-ul și țărăniștii au pus mâna pe Sănătate, la Galați, dacă se împărțeau arme, sigur că nu intram în politică ci puneam mâna pe mitralieră ca să mă ocup de țărăniști. Și un ciomag ca să le dau la ceafă era bun”, a declarat Bacalbașa.

Citește și:

Deputat PSD, despre prosteste: Am mitraliera AKM de la Revoluție. ”Sunt pregătit să ies cu arma să trag, dacă mai vine cineva cu vreo idee să transforme statul ăsta”

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close