Antena 3 CNN Actualitate Declarațiile șocante ale femeii bătute de bărbatul care s-a lăudat cu fapta sa pe Facebook: „O să mă omoare”

Declarațiile șocante ale femeii bătute de bărbatul care s-a lăudat cu fapta sa pe Facebook: „O să mă omoare”

Declarațiile șocante ale femeii bătute de bărbatul care s-a lăudat cu fapta sa pe Facebook: „O să mă omoare”
Sursa foto: foto- Facebook
09 Dec 2018   •   20:26

Petronela Ibranyi este femeia bătută fără milă într-o spălătorie de partenerul de afaceri. Victima a spus că autoritățile nu au luat nicio măsură, cu toate că bărbatul a și amenințat-o cu moartea. 

„Totul a pornit pentru că nu am fost eu de acord să mă ducă la aeroport la ora 5:00 şi la ora 2:30 eram la societate. Mi-a vorbit foarte urât în birou, unde nu se vede filmarea şi a dat în mine acolo. Îmi aduc aminte că tot ce îmi doream era să nu îmi pierd conştiinţa ca să nu mă găsească fetele dimineaţa când vin la serviciu, moartă, şi ţin minte că am strigat, am ţipat şi rugam frumos să nu mai dea pentru că îmi curge sange: Dar el a dat şi a plecat cu mâinile în buzunar.

Citiți și Imagini șocante. Tânără snopită în bătaie. Agresorul s-a lăudat cu fapta sa pe Facebook

Am fost la spital. Am avut 6 copci în cap. Capul meu a fost spart.  

 Eu aseară am fost sunată de el la 6 dimineaţa şi am fost ameninţată că el, dacă intră la puşcărie, nu intră doar cu faptele astea. Asta înseamnă că o să mă omoare, pentru că eu am ameninţări de la el, scrise înainte de incident, că îmi aruncă cu acid, mă omoară şi autorităţile nu au făcut nimic”, a mai spus Petronela Ibranyi. 

Citiți și El e bărbatul care a lovit-o pe tânără cu brutalitate și apoi s-a lăudat cu fapta sa pe Facebook

 

×
Subiecte în articol: victima
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close