Antena 3 CNN Actualitate Sora Mirelei, femeia ucisă și aruncată pe un câmp de lângă Autostrada A1, rupe tăcerea: ”Niciodată turcul nu mai făcuse asta!”

Sora Mirelei, femeia ucisă și aruncată pe un câmp de lângă Autostrada A1, rupe tăcerea: ”Niciodată turcul nu mai făcuse asta!”

Interviu exclusiv Antena 3 CNN cu sora Mirelei, femeia ucisă de turcul care i-a împrăștiat trupul în apropierea autostrăzii A1.

de Ana Ciuvică    |    16 Apr 2024   •   15:38

Femeia spune că sora ei locuia la ea după certurile cu iubitul său și că avea probleme grave cu jocurile de noroc.

Mai mult decât atât, Mirela îi lăsase buletinul turcului drept garanție că îi va înapoia niște bani pe care îi împrumutase recent.

”În urma certurilor cu prietenul ei, din luna martie, Mirela a venit să locuiască la mine pentru scurt timp. Așa făcea de obicei. Asta s-a întâmplat cam cu șase zile înaintea dispariției.

A plecat de la mine spunându-mi că se duce la jocurile de noroc și că revine”, povestește femeia. 

Sora victimei spune că turcul a făcut un gest pe care nu îl mai făcuse până atunci. 

”Am menționat numărul de telefon al turcului, am povestit în mare, pentru că era faza cu telefonul, pentru că sora mea, cu două trei zile înainte, lăsase telefonul în amanet.

La un moment dat, fiind în casă, lângă mine, l-a contactat pe turc să îi scoată telefonul de la amanet, să o împrumute cu bani. Iar el i-a spus că o ajută, dar va merge el cu ea și nu îi va da banii în mână, și i-a cerut să îi lase ca garanție buletinul. Niciodată nu făcuse așa ceva, în niciuna din ocaziile în care ea a solicitat diferite sume de bani în toată relația lor de prietenie, mai mult sau mai puțin spus, cunoscându-l de trei ani de zile”, a mai spus femeia în exclusivitate la Antena 3 CNN. 

Gestul șocant făcut de afaceristul turc

După ce a ucis-o, cetățeanul turc a venit la sora ei pentru a-i da buletinul Mirelei. Documentul era pus în câteva șervețele. S-au văzut chiar în fața amanetului unde Mirela își lăsase telefonul. Bărbatul însă se purta ciudat, uitându-se încontinuu stânga-dreapta. Acela a fost și motivul pentru care sora femeii s-a gândit că acesta ar putea avea o legătură cu dispariția surorii ei, așa că a sunat la Secția 25 de poliție. 

Recomandare din top articole

Bărbatul și-a recunoscut fapta

Afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei, spunând că a luat victima din zona unui magazin, a dus-o la domiciliu și pe fondul unor neînțelegeri privind restituirea unor sume de bani, a lovit-o cu un scaun, provocându-i stare de inconștiență.

A dus-o in baie, a stropit-o cu apă și văzând că nu își revine, a tranșat-o și a aruncat-o pe câmp.

×
Subiecte în articol: Mirela crima autostrada a 1
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close