Antena 3 CNN Actualitate Primele declarații ale bărbatului care și-a strangulat soția până la moarte în locuința sa, la Galați: "N-am mai suportat, mi-a distrus familia"

Primele declarații ale bărbatului care și-a strangulat soția până la moarte în locuința sa, la Galați: "N-am mai suportat, mi-a distrus familia"

Declarațiile bărbatului în vârstă de 35 de ani care şi-a ucis cu sălbăticie soţia în a treia zi de Crăciun. După ce a comis oroarea, bărbatul a sunat la 112, apoi a fugit.

Primele declarații ale bărbatului care și-a strangulat soția până la moarte în locuința sa, la Galați: "N-am mai suportat, mi-a distrus familia"
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Dec 2023   •   14:51

O Femeie de 30 de ani din Galați a fost omorâtă de soț. După ce ar fi comis fapta oribilă, bărbatul de 35 de ani a fugit.

Soțul femeii o acuză de prostituție.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit surselor Antena 3 CNN, de câteva luni, nu este clar dacă își mai dorea acest mod de viață, dar se pare că membrii clanului Mustafa din Focșani, din care face parte, au influențat-o și chiar amenințat-o pentru a nu părăsi această activitate.

Soțul ei s-a opus acestei decizii.

Citește și: El este Vivi, bărbatul din Galați care și-a strangulat soția până la moarte, în a treia zi de Crăciun. A sunat la 112, apoi a fugit

"Vă dați seama că regret. Nu am vrut să o omor. M-am certat cu ea și n-am mai suportat. Mi-a distrus familia, mi-a distrus copiii. Ce să mai fac? Familia ei a luat-o și a dus-o la produs și eu am ținut-o acasă zece ani de zile", a declarat soțul femeii ucise.

×
Subiecte în articol: Galați criminal
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close