Antena 3 CNN Actualitate Media Dana Grecu, mesaj emoționant: Este ultima emisiune „La ordinea zilei” în acest format

Dana Grecu, mesaj emoționant: Este ultima emisiune „La ordinea zilei” în acest format

Dana Grecu, mesaj emoționant: Este ultima emisiune „La ordinea zilei” în acest format
17 Noi 2017   •   19:54

Dana Grecu a anunțat faptul că vineri seara va fi ultima dată când emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3, va fi difuzată în actualul format.

„Trebuie să vă zic un lucru foarte important. Este ultima emisiune „La ordinea zilei” în acest format. Au trecut 12 ani de când intrăm așa în casele dumneavoastră. Sun un pic emoționată.  Nu o să ne mai vedem în fiecare seară, dar o să ne vedem cu niște surprize, cu niște emisiuni altfel”, a spus Dana Grecu.

 

Ulterior, realizatoarea a revenit cu precizări şi a subliniat că nu se desparte de Antena 3, ci doar simte că poate realiza mai mult decât un talk-show politic: „Nu m-a dat nimeni afară de la Antena 3, rămân în continuare la Antena 3, vor fi nişte proiecte spectaculoase. Simt că în acest momentul al carierei mele pot mai mult decât un talk-show politic, în sensul că aş aborda subiecte care ţin de vieţile dumneavoastră, de vieţile noastre, ale tuturor. Lucruri care ţin mai mult de suflet, care ne împlinesc şi care ne fac să înţelegem mai bine ce se întâmplă cu noi în viaţa asta.“
 

 

×
Subiecte în articol: Dana Grecu emisiune La Ordinea Zilei
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close