Antena 3 CNN Actualitate Dacian Cioloș, reacție în materie de performanțe: „Prea puțin mă interesează părerea doamnei Dăncilă”

Dacian Cioloș, reacție în materie de performanțe: „Prea puțin mă interesează părerea doamnei Dăncilă”

Dacian Cioloș, reacție în materie de performanțe: „Prea puțin mă interesează părerea doamnei Dăncilă”
Sursa foto: foto: Facebook/ Dacian Cioloș
21 Iul 2019   •   11:45

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, cel care își va asuma rolul de premier dacă Alianța 2020 va prelua guvernarea în anul viitor, așa cum și-a propus.

Dacian Cioloș a precizat că nu este interesat de realizările primului ministru Viorica  Dăncilă, indiferent că vorbim de performanțe la nivel național, sau european.

Citește Și Alianța USR-PLUS a decis! Dan Barna este oficial candidatul comun la prezidențiale!

„Doamna Dăncilă este în poziție să vorbească de performanță? Mai ales la nivel european? După modul catastrofal în care a condus Guvernul până acum și după modul catastrofal în care PSD a guvernat. Prea puțin mă interesează părerea doamnei Dăncilă din acest punct de vedere.După cinci ani de zile în funcția de comisar european, eu știu un singur lucru, că din acel moment au crescut substanțial subvențiile pentru agricultură. Subvențiile cu care se laudă domnul Petre Daea acum și cu care s-a lăudat anul trecut domnul Dragnea că le plătește agricultorilor români, provin din fonduri europene în urma deciziilor care au fost luate pe reforma politicii agricole comune pe care eu am condus-o în funcția de comisar european”, a declarat Dacian Cioloș.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close