Antena 3 CNN Actualitate Un curier din Baia Mare a încasat banii pe comenzile de Black Friday şi a dispărut împreună cu mama sa

Un curier din Baia Mare a încasat banii pe comenzile de Black Friday şi a dispărut împreună cu mama sa

Un tânăr din satul Viile Apei, angajat ca şi curier la o firmă din Baia Mare, a încasat toţi banii pe comenzile de Black Friday şi apoi a dispărut împreuă cu mama sa.

de Vasile Dale    |    21 Noi 2023   •   09:13

Lucian Bogdan Berinde, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a mers ieri la muncă, iar după ce a strâns o sumă importantă de bani din comenzile de Black Friday s-a întors la sediul firmei, a lăsat maşină, iar apoi s-a făcut nevăzut.

Seara trecută, la Poliţia Municipiului Baia Mare s-a înregistrat o sesizare venită din partea administratorului un ei societăţi comerciale de curierat. Acesta a declarat că un tânăr de 21 de ani, angajat pe o autoutilitară, nu s-a prezentat la sediul firmei pentru a preda banii încasaţi în urma distribuirii coletelor comandate de Black Friday.

Conform informaţiilor noastre, în cursul zilei de ieri, tânărul a distribuit colete în zona municipiului Sighetu Marmaţiei, iar seara s-a întors în Baia Mare, unde a lăsat maşina în parcarea firmei, doar că apoi a dispărut fără urmă.

Valoare prejudiciului este de aproximativ 150.000 lei (n.r. aproximativ 30.000 de euro). Imediat poliţiştii de la Investigaţii Criminale s-au deplasat la domiciliului băiatului din Viile Apei, dar individul nu a fost găsit.

Totodată, nici mama acestuia nu a fost găsită acasă. În acest moment se bănuieşte că atât tânărul, cât şi mama lui ar fi putut părăsi teritoriul României.

Tânărul a fost dat în consemn la frontieră, iar poliţiştii fac cercetări pentru a afla locul în care s-ar putea afla. Pe de altă parte localnicii din Viile Apei spun că tânărul ar fi şi un împătimit al jocurilor de noroc.

×
Subiecte în articol: Baia Mare Black Friday curier
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close