Antena 3 CNN Actualitate Cultură PUPPETS OCCUPY STREET - REVOLUTION EDITION se întoarce la Craiova, cu ediția a VI-a

PUPPETS OCCUPY STREET - REVOLUTION EDITION se întoarce la Craiova, cu ediția a VI-a

PUPPETS OCCUPY STREET - REVOLUTION EDITION se întoarce la Craiova, cu ediția a VI-a
22 Aug 2019   •   08:52

Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri vă invită miercuri, 21 august 2019, ora 11:00, la Centrul Multifuncțional, la conferinţa de presă prilejuită de organizarea la Craiova a ediției cu numărul 6 a Festivalului PUPPETS OCCUPY STREET - REVOLUTION EDITION, ce se va desfășura în perioada 25 august - 1 septembrie 2019.

Vor participa:

Mihail Genoiu - Primarul Municipiului Craiova

Adriana Teodorescu - Managerul Teatrului Colibri

Alina Voicu - Șef Birou marketing Centrul Multifuncțional

Ramona Mironeasa - responsabil Comunicare Asociația „Bucurie pentru viață“

Ana-Maria Bebu - coordonator voluntari

Membri ai echipei festivalului

Organizat de Teatrul Colibri, finanțat de Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova, derulat cu sprijinul regiilor autonome, instituțiilor de cultură, forțelor de ordine, voluntarilor și sponsorilor, Puppets Occupy Street transformă și în acest an Craiova, timp de 8 zile, în scena internațională a artei animației, unde trupe și artiști independenți din 23 de țări vor crea o atmosferă vibrantă pentru publicul de toate vârstele.

Susțin Festivalul Puppets Occupy Street: R.A.A.D.P.F.L., Salubritate Craiova, R.A.T. Craiova, Centrul Multifuncțional, Compania de Apă Oltenia, S.C. Piețe și Târguri Craiova S.R.L., Poliția Locală Craiova, Muzeul Olteniei, Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman, Muzeul de Artă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj și Gruparea de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești“ Craiova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltenia“ al județului Dolj, Asociația April Hub, Florăria April, Casa de Cultură a Studenților, Asociația „Bucurie pentru viață“, Ambasada Spaniei la București, 5ToGo, Imagine Europe.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close