Antena 3 CNN Actualitate Cultură Fest(in) pe Bulevard a ajuns la cea de-a VII-a ediție

Fest(in) pe Bulevard a ajuns la cea de-a VII-a ediție

Fest(in) pe Bulevard a ajuns la cea de-a VII-a ediție
06 Aug 2019   •   14:35

Festivalul Internațional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, un eveniment de tradiție organizat de Teatrul Nottara, își va deschide porțile pe 11 octombrie. Timp de 10 zile, iubitorii de teatru vor avea șansă să vadă cele mai bune producții scenice ale unor companii și teatre din 5 țări: România (Arad, Brăila, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Târgoviște), Rusia, Bulgaria, Israel și Germania.

Așa cum ne-a obișnuit, festivalul tratează o temă socială, iar cea de anul acesta este ,,Criza feminității". Spectacolele prezentate vor încerca să abordeze o temă extrem de actuală care pornește de la întrebarea: ,,Care a fost și este în prezent condiția femeii în societate?".  În total, Fest(in) pe Bulevard are 8 secțiuni și mai cuprinde evenimente conexe: colocvii, discuții cu publicul după reprezentații, evenimente stradale, lansări de carte, expoziții de fotografie de teatru și aniversări ale unor personalități teatrale.

iletele au fost deja puse în vânzare, iar până pe 1 septembrie 2019 au un preț promoțional. Ele pot fi achiziţionate de pe www.nottara.ro, www.festinpebulevard.ro, iar începând cu 20 august a.c., de la agenţia de bilete a teatrului. 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close